Składniki na babeczki (24 sztuki): 200 g herbatników 1 kg Twarogu sernikowego z Mascarpone Président 150 g cukru 4 jajka (wielkość L) 3 łyżki mąki pszennej 1 łyżeczka pasty z wanilii Składniki na krem: 250 ml śmietanki kremówki 30 % 120 g białej czekolady dodatkowo ulubione owoce np. czereśnie, borówki Kremówkę podgrzać, uważając, aby się nie zagotowała. Swoją konsystencję zawdzięczają Twarogowi sernikowemu z Mascarpone Président, który ma super skład, a dzięki połączeniu twarogu z mascarpone nie musimy już dodawać tłuszczu do naszych sernikowych wypieków. Babeczki sernikowe z kremem i owocami to świetny pomysł na letni deser. Piec przez 20 minut, wystudzić i schłodzić w lodówce przez kilka godzin, najlepiej całą noc. Przestudzić i schłodzić w lodówce przez kilka godzin, a następnie zmiksować do uzyskania gładkiego kremu. Babeczki są bardzo proste do przygotowania, a efekt na pewno Was zachwyci.