Przelać na tężejąca masę białą i ponownie włożyć do lodówki na ok. 30 minut. Przelać na tężejąca masę białą i ponownie włożyć do lodówki na ok. 30 minut. Gotową masę przelać na biszkopty i włożyć do lodówki do stężenia ( ok. 30 minut). Gotową masę przelać na biszkopty i włożyć do lodówki do stężenia ( ok. 30 minut). Do połowy masy jogurtowo śmietankowej wlać przestudzoną ale płynną galaretkę bezbarwną i dokładnie wymieszać. Do miski wsypać bezbarwną galaretką i rozpuścić ja w 500 ml wrzątku, a następnie odstawić do przestudzenia. Do połowy masy jogurtowo śmietankowej wlać przestudzoną ale płynną galaretkę bezbarwną i dokładnie wymieszać. Do miski wsypać bezbarwną galaretką i rozpuścić ja w 500 ml wrzątku, a następnie odstawić do przestudzenia. Do pozostałej części masy jogurtowo śmietankowej wlać niebieską galaretkę i wymieszać. Do pozostałej części masy jogurtowo śmietankowej wlać niebieską galaretkę i wymieszać.