Polecam i miłego piątku Wam życzę :-) Składniki: - 3-4 średnie ogórki gruntowe - 1/2 małej kapusty pekińskiej (chyba, że lubicie to oczywiście można dać całą) - 1-2 pęczki rzodkiewki - świeży koperek - 2 łyżki gęstej śmietany 18% - 200 g jogurtu naturalnego - sól - pieprz do smaku 1. Rzodkiewkę i ogórki kroimy w pół plasterki, z kapusty usuwamy twarde środki, resztę siekamy. Ja taką mam, taką wiosenną, jak już jest rzodkiewka i ogórki gruntowe. Robię wtedy często taką jeszcze z dodatkiem kapusty pekińskiej i koperku. Surówka z rzodkiewką, ogórkiem, kapustą pekińską i koperkiem Dzień dobry :-)
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kruchebabeczki.blogspot.com/2019/05/surowka-z-rzodkiewka-ogorkiem-kapusta.html