Zupa Batatowa z Soczewicą 3 porcje (1 ma ok. 505 kcal) czas przygotowania: ok. 15 minut (+ 20 minut gotowania) koszt: ok. 1,80 zł za porcję Składniki: 125g marchwi 150 g batata 1 łyżka oliwy 50 g soczewicy 375 ml bulionu warzywnego 125 g mleczka kokosowego szczypta chili 1 łyżeczka przypraw garam masala 1/3 łyżeczki kurkumy sól do smaku 2 łyżki płatków drożdżowych i 20 g pestek dyni do podania ok. 120 g domowych chlebków naan (przepis znajdziecie u mnie na blogu) Wykonanie: Marchew i batata kroimy w kostkę i mieszamy z oliwą w garnku. Sweet potato soup with lentil 3 servings (1 has 505 kcal) time of preparation: 15 minutes (+ 20 minutes of cooking) Ingredients: 125g of carrots 150 g of sweet potato 1 tablespoon of oil 50 g of lentils 375 ml plantbased broth 125 g of coconut milk pinch of chili 1 teaspoon of garam masala 1/3 teaspoon of turmeric salt to taste 2 tablespoons of nutritional yeast flakes and 20 g of pumpkin seeds for serving about 120 grams of homemade naan bread (you can find the recipe on my blog) Instructions: Cut the carrot and sweet potato into cubes and mix with olive oil in a pot. Heat for a while, then pour broth, add lentils and cook for about 15 minutes. After this time, season the soup and add coconut milk.