Brownie z czerwonej fasoli i daktyli

Justyna
Fit
06.05.2019 20:38
Brownie z czerwonej fasoli i daktyli

Przepis na brownie z daktylami, zaczerpnęłam z bloga domowe-wypieki.pl Składniki: - 200g suszonych daktyli - 1 puszka czerwonej fasoli - 50g kakao - 2 jajka - 60g drobno posiekanych orzechów włoskich Przygotowanie: - Daktyle zalewamy wrzątkiem na tyle, by woda tylko je przykryła, odstawiamy na minimum 30 minut, ale dłuższe odstawienie im nie zaszkodzi. - Do miski przekładamy odsączone daktyle, przepłukaną fasolę, kakao i jajka, dolewamy 100ml wody z daktyli i całość rozdrabniamy blenderem na gładką, jednolitą masę. Przepis na brownie z daktylami, zaczerpnęłam z bloga domowe-wypieki.pl Po namoczeniu, daktyle odsączamy na sitku, a wodę z moczenia zlewamy do szklanki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.niepieprz.pl/brownie-z-czerwonej-fasoli-i-daktyli/