Biszkopt : - 6 jajek - 1 szklanka mąki pszennej - 3/4 szklanki cukru - łyżeczka proszku do pieczenia Masa serowa: - 500 g zmielonego białego sera - 500 g kremówki - 8 łyżek cukru pudru - 3 łyżki żelatyny - puszka brzoskwiń Masa adwokatowa: - 500 ml mleka - 1 szklanka adwokatu - 5 łyżek cukru - 2 opakowania budyniu śmietankowego - kostka masła Masa adwokatowa: Mleko połączyć z cukrem i adwokatem - ugotować w nim budynie, ostudzić. Krem starannie połączyć z białym serem oraz rozpuszczoną żelatyną. Dodatkowo: - tabliczka czekolady Biszkopt: Białka ubić na sztywno,dodając cukier i żółtka. Następnie dodawać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Ostudzony biszkopt nasączyć syropem z brzoskwiń.