Składniki: (na około 6 sztuk) 100 g mąki pszennej (u mnie tortowa) 100 g masła 2 jajka klasy M 100 g cukru kokosowego 1,5 płaskiej łyżeczki proszku do pieczenia po 3 łyżeczki pulpy z mango na babeczkę cukier puder do oprószenia babeczek , następnie po 3 łyżeczki pulpy z mango i na to około 0,5 łyżki masy. Dziś polecam Wam przepis na pyszne babeczki nadziane pulpą z mango. Pyszne, delikatne lekko kokosowe ciasto i pulpa z mango, to dla mnie duet doskonały. Babeczki pieczemy na środkowym poziomie piekarnika do tzw. suchego patyczka (około 20 minut). Idealne do filiżanki ulubionej kawy czy herbaty lub od tak, gdy macie ochotę na coś słodkiego. Takie babeczki z mango i koksową nutą, to nasz ostatni hit. Szykując się do świątecznych i codziennych wypieków nie zapomnijcie się zaopatrzyć w dobre produkty do pieczenia. Babeczki są proste w przygotowaniu i dosłownie rozpływają się w ustach.