Czas wykonania: 40 min Ilość porcji: 3 Składniki: 200 g grzybów 750 ml bulionu ½ cebuli 1 ząbek czosnku 2 łyżki masła 3 łyżki śmietanki 18% do zup Makaron (u mnie kluski lane) Sezon grzybowy już w pełni, a jednym z najsmaczniejszych i najbardziej aromatycznych potraw jaką można z nich przygotować jest zupa grzybowa. Przygotowanie zupy grzybowej z makaronem Cebulkę obrać pokroić w kostkę i podsmażyć na 2 łyżkach masła. Kapelusze pokroić w paseczki a trzonki w plasterki i dodać je do zarumienionej cebulki. Krok po kroku przepis na zupę grzybową z makaronem
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kuchniawedwoje.pl/zupa-grzybowa-z-makaronem/