No, trudno, wybaczcie;) 1,5 kg żeberek 100 g passaty pomidorowej 3 płaskie łyżki cukru 1 łyżka miodu 4 łyżki oleju 2 kostki rosołowe sól, pieprz Żeberka dzielimy na mniejsze kawałki. Niby to nie problem, bo każdy może, a nawet powinien sam u siebie kontrolować czas gotowania, ale ja jakoś tak lubię wiedzieć ile pi razy oko zajmie mi przygotowanie obiadu. Niestety, żeberka robiłam już dość dawno temu i nie zanotowałam sobie jak długo, w przybliżeniu choćby, żeberka były gotowane. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180-190 stopni na około 20-25 minut (do czasu aż mięso pokryje się glazurą).
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://smakinatalerzu.pl/2019/03/19/slodkie-zeberka/