Chleb bezglutenowy z sokiem pomidorowym

Gabriela
Śniadania
18.03.2019 18:59
Chleb bezglutenowy z sokiem pomidorowym

Składniki: 1. 2 szklanki ciepłej wody 2. 1 opakowanie aktywnych suchych drożdży 3. ½ łyżeczki kminku w proszku 4. 2 szklanki mąki 5. ½ łyżeczki soli 6. ¼ szklanki oleju 7. 2 łyżki stołowe miodu Następnie przykryj miskę i odstaw w ciepłe miejsce na 2 godziny lub do czasu, aż ciasto podwoi swoją objętość. Przykryj ciasto i pozostaw do wyrośnięcia na kolejne 2 godziny. Jest to jeden z najlepszych przepisów, który pomoże Ci upiec ładny i smaczny chleb. Wnioski: Mamy nadzieję, że ten przepis pomoże Ci upiec najsmaczniejszy i najzdrowszy chleb. Pomoże Ci on w upieczeniu zdrowego i smacznego chleba. Teraz piecz je w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://marcepanowakuchnia.pl/2019/03/chleb-bezglutenowy-z-sokiem-pomidorowym/