Rigattoni faszerowane mięsem mielonym pod serowo-śmietankową pierzynką

Makarony
11.01.2019 12:52
Rigattoni faszerowane mięsem mielonym pod serowo-śmietankową pierzynką

400 g łopatki wieprzowej 250 g makaronu riggatoni 1 ząbek czosnku 1 średnia cebula 3 trójkątne serki topione 100 g sera mozzarella 150 g sera gouda 200 g śmietanki 30% sól i pieprz 1 łyżka oleju 1 łyżka masła 250 g makaronu riggatoni 1 ząbek czosnku 1 średnia cebula 3 trójkątne serki topione 100 g sera mozzarella 150 g sera gouda 200 g śmietanki 30% sól i pieprz 1 łyżka oleju 1 łyżka masła

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://krylowakuchnia.blogspot.com/2019/01/riggatoni-faszerowane-miesem-mielonym.html