Składniki: - forma 24x24 cm - biszkopty okrągłe ok. 16 szt. - 500 g twarogu z wiaderka - 3 łyżki cukru pudru - 350 ml śmietanki 30-36% - 2 galaretki agrestowe - 500 ml wrzącej wody - 6 łyżek wiórków kokosowych - 1 łyżka masła - 1 łyżka cukru 1. Formę wyłożyć papierem do pieczenia, spód wyłożyć biszkoptami. 3. Całość wstawić do lodówki celem całkowitego stężenia (min. 4 godziny, najlepiej na całą noc). 4. Masę wstawić na kilka minut do lodówki, aby lekko zaczęła tężeć. Całość wstawić do lodówki celem całkowitego stężenia (min. 4 godziny, najlepiej na całą noc).
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.knurr.pl/2018/12/sniezny-puch-bez-pieczenia.html