Składniki: - 1 opakowanie herbatników – u mnie Petit Beurre pełnoziarniste od Cukry Nyskie - 1 puszka masy toffi (opcjonalnie kajmakowej) - 200 g miękkiego masła - garść orzechów laskowych łuskanych Helio - polewa o smaku toffi Helio - chrupiące czekoladowe kuleczki do dekoracji Przygotowanie: Miękkie masło ucieramy mikserem na puch, a następnie kolejno dodajemy po łyżce masy toffi, aż do jej wykończenia. Szybka kremówka toffi z orzechami Pyszne, proste w przygotowaniu ciasto, które przygotujecie dosłownie w kilka chwil. Często, gdy mam mało czasu lub nie mam ochoty na długie stanie w kuchni sięgam właśnie po takie kremówki. Naszą kremówkę polewamy polewą toffi (można do niej dodać odrobinę mleka, wymieszać, wówczas później będzie łatwiej pokroić kremówkę) i dekorujemy chrupiącymi kuleczkami. Kremówkę wkładamy do lodówki, aby dobrze się schłodziła (najlepiej na kilka godzin, u mnie stała przez noc).