Deser Raffaello z kaszy manny – Składniki: - 1/3 szklanki kaszy mannej – ok. 60g - 1/2 szklanki wiórków kokosowych – ok. 42g - 1 puszka mleczka kokosowego – 400 ml - mała garść migdałów w płatkach – ok. 12g - 3 łyżki cukru *szklanka o pojemności 250ml Deser Raffaello z kaszy manny – Wykonanie: - Do garnka wlać mleczko kokosowe, dodać cukier, wiórki kokosowe i doprowadzić do wrzenia. Zobaczcie również HIT ostatnich dni na blogu: Racuchy na maślance – gotowe w 5 minut – mega puszyste! Deser Raffaello z kaszy manny – 5 składników, 3 minuty! - Podawać po schłodzeniu w lodówce lub od razu po ugotowaniu, na ciepło.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarneprzeboje.pl/2018/10/08/deser-raffaello-z-kaszy-manny-w-3-minuty/