składniki: 1 woreczek ryżu naturalnego RISANA 400 g piersi z kurczaka 200 g pieczarek 1 papryka 2 łyżeczki oregano 1 łyżeczka papryki słodkiej Kamis 1 cebula 3 łyżki śmietany 18 olej do smażenia sól do smaku Piers kurczaka pokroić w kostkę. Pieczarki, paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę Na oleju zeszklić cebulę, następnie dodać pieczarki i smazyc az odparuja wodę. Pierś kurczaka usmażyć na oleju, przełożyć na talerz aby odparowała. Słodką paprykę wymieszać z jedną łyżeczką oregano i oprószyć pokrojone mięso, wymieszać i odstawić.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2014/01/saatka-z-ryzem-na-ciepo.html