Składniki: - 1 puszka tuńczyka w oleju roślinnym - 2 czubate łyżki białego serka kanapkowego - około 2 cm pora (biała część) - sól i świeżo mielony pieprz do smaku Przygotowanie: Z tuńczyka odlewamy olej, przekładamy do miseczki. Dziś zapraszam Was na kolejne pyszne połączenie tuńczyka z serkiem kanapkowym. Oczywiście u mnie zawsze jest pełno sezonowych warzyw, uwielbiam też jajka, ale… co poza tym. Dodajemy 2 czubate łyżki białego serka kanapkowego, posiekany por i przyprawmy. Takie pasy wspaniale komponują się z chrupkim pieczywem Sonko. Taka pasta idealnie smakuje z chrupkim pieczywem.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.slodkieokruszki.pl/najlatwiejsza-pasta-z-tunczykiem-i-serkiem-kanapkowym/