Składniki: * 1 kg młodej kapusty ( połówka średniej główki) * 200 g kiełbasy ( u mnie żywiecka) * cebula * marchewka * 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego * 1/2 łyżeczki słodkiej papryki mielonej * 1/2 łyżeczka majranku * 1/2 łyżeczka tymianku * pieprz ziołowy * sól * olej do smażenia * pęczek koperku Przygotowanie: Kiełbasę pokroić na dowolną wielkość i podsmażyć w dużej patelni przez chwilę a mięso zacznie się rumienić. Wszystkie przepisy będą dostępne na mojej stronie na Facebooku zachęcam do polubienia :) /https://www.facebook.com/KulinarneePrzygody/ Warzywa wrzucamy na patelnię i smażymy ok. 5 minut. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i smażyć razem z kiełbasą, aż cebula zmięknie. Proponuje, szybki i smaczny pomysł na obiad :)