Polecam jak najbardziej:) 1 czerwona papryka 1 żółta papryka 1 ogórek zielony 250 g pomidorków koktajlowych 1 op. roszponki 2/3 op. sera feta 1 łyżka białego octu winnego 1-2 łyżki płynnego miodu sól, pieprz 1-2 łyżki oleju Chrupiące warzywa oraz pyszny dressing, którego miodowy smak świetnie współgra ze słoną fetą, to smaki, w których można się rozsmakować. Dodatkową opcją jest dodanie do sosu przetartego przez drobne oczka tarki ugotowanego żółtka. Pozbawione gniazd nasiennych papryki kroimy na paseczki. Doskonale też zda egzamin jako sałatka do mięs/kiełbas z grilla. Ser feta kroimy w kostkę. Ogórka kroimy na cienkie plasterki. Pomidorki koktajlowe kroimy na pół.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://smakinatalerzu.pl/2018/05/01/pyszna-salatka-w-miodowym-sosie/