Składniki: - 300 g świeżych liści szpinaku - 2 banany - 2 kiwi - 2 łyżeczki młodego sproszkowanego jęczmienia - 2 łyżeczki kawy Inka z błonnikiem - 1/2 szklanki mleka migdałowego Wykonanie: Kawę Inka z błonnikiem rozpuszczamy w dwóch łyżkach gorącej wody, studzimy. Razem z kawą Inka przedstawiamy Wam pyszny, zdrowy i zielony koktajl pełen roślinnych składników: szpinaku, kiwi, młodego jęczmienia, bananów, mleka migdałowego i wreszcie... kawy Inka z błonnikiem! Inka z błonnikiem to połączenie przyjemnego z pożytecznym: aromatycznej kawy zbożowej i mocy inuliny – rozpuszczalnego błonnika pochodzącego z cykorii. Do wysokiego naczynia wkładamy: liście szpinaku, banany, obrane kiwi, młody jęczmień oraz mleko z kawą Inka.