Szybko, prosto i smacznie:) 2 duże lub 4 małe filety z kurczaka mozzarella w kulce xxl lub około 150 g żółtego sera 4-5 pieczarek koncentrat pomidorowy zioła prowansalskie czosnek granulowany sól, pieprz Umyte i osuszone ręcznikiem papierowym mięso kroimy na porcje. Poniżej filet pieczony dokładnie wg czasu podanego w przepisie, w takiej samej temperaturze, z tym, że z wykorzystaniem innego sera. Zrobiłam je niedawno na obiad, potem kolejny raz i kolejny, i wiem już, że będę robić je częściej. Wystarczy doprawione mięsko posmarować niewielką ilością koncentratu pomidorowego, posypać ziołami prowansalskimi, serem i plasterkami pieczarek, a następnie zapiec w piekarniku. Jeszcze jedna sprawa – taki ser po tych około 30 minutach zaczynał mi się mocno przypiekać, co nie wyglądało dobrze;) Oprószamy je z jednej strony granulowanym czosnkiem, zaś z obu stron doprawiamy solą i pieprzem. Ser żółty trzemy na dużych oczkach tarki/mozzarellę kroimy na plastry. Ostatnio zrobiłam z wykorzystaniem mozzarelli z zalewy i wyszło dużo lepiej, więc ją zdecydowanie bardziej polecam. Na początku zawsze wykorzystywałam tartą mozzarellę, taką do pizzy i… nie żałowałam jej;)