Reklama Produkty potrzebne do przygotowania zupy krem z selera i gruszki - 1 x duży seler - 2 x gruszka - 1 x cebula szalotka - 1 x ząbek czosnku - 1 x marchewka - 1 x pietruszka - 4 x ziemniak - 1 x łyżka masła - litr wody - gałka muszkatułowa - sól - pieprz Dietetyczna zupa krem z pora z dodatkiem pieczarek Por to warzywo, które warto wprowadzić do swojej diety ze względu na dużą zawartość składników odżywczych i niską kaloryczność. Dietetyczna zupa z botwinki Zdrowa, prosta i dietetyczna zupa z botwinki, buraków z dodatkiem cukinii, ogórka, rzodkiewek, szczypiorku i koperku. Zupa krem z selera i gruszki najlepiej smakuje podana z ziarnami słonecznika. Przygotowanie zupy krem z selera i gruszki zajmuje około 40 min. Podane poniżej składniki wystarczą na przygotowanie około 5 porcji. Dzisiejszym pomysłem na obiad jest szybka i prosta w wykonaniu zupa krem z cukinii, która swym smakiem przypomina jakże popularną ogórkową. Na koniec zupę z selera i gruszki miksujemy blenderem na krem. Zupa krem z selera i gruszki40 min Kolejny prosty i zdrowy przepis dla wielbicieli zup krem. Pomidorowa zupa krem na bazie czerwonej soczewicy z dodatkiem marchewki, cebuli i czosnku. Pomidorowa zupa krem na bazie czerwonej soczewicy z dodatkiem marchewki, cebuli i czosnku. Przygotowanie zupy krem z selera i gruszki rozpoczynamy od rozpuszczenia w garnku łyżki masła. Krok 3 Gotowe danie - Zupa krem z selera i gruszki Reklama Spróbuj także Kalarepa, to niedoceniane warzywo. Krok 1 Przygotowanie niezbędnych składników do zupy krem z selera i gruszki. Dlatego dzisiejsza propozycja na zdrowy fit obiad to zupa krem z pora. Reklama Przygotowanie krok po kroku zupy krem z selera i gruszki Przygotowanie zupy krem z selera i gruszki Zapiekanka z kaszy jaglanej ze szpinakiem i pomidorami Zapiekanka ziemniaczana to danie, które lubi większość z nas. Zapiekanka z kaszy jaglanej z dodatkiem warzyw i mozzarelli. Pomidorowa zupa krem z czerwoną soczewicą Pomidorowa zupa krem z czerwoną soczewicą Połączenie selera i gruszki z dodatkiem warzyw i gałki muszkatołowej. Cukinia, bakłażan, papryka w połączeniu z ziołami dają doskonały smak. Po ostygnięciu zupę miksujemy na gładki krem. Podsmażamy na nim pokrojoną w kostkę cebulę, umytą i obraną gruszkę oraz rozdrobniony ząbek czosnku.