No pyszny jest :) To wszystko za sprawą składników, z których został wyprodukowany, czyli żółtek jaj i czystego, zdrowego oleju rzepakowego, który został wytłoczony z rzepaku z Lubelszczyzny podczas pierwszego tłoczenia bez użycia metod chemicznych. A już szczególnie nie wyobrażam sobie wielkanocnego śniadania bez sałatki jarzynowej z dobrym majonezem. Jest dokładni taki, jaki lubimy najbardziej - naturalnie smaczny i delikatny, podkreśla smak potraw z jego dodatkiem, a nie dominuje. Poniższa zaś receptura to klasyczne składniki, czyli warzywa, ogórki z octu, jajka i groszek z puszki. Jest gęsty i kremowy, świetnie sprawdza się w sałatce jarzynowej, bo nie rozwarstwia się. Wspaniale podkręca jej smak i sprawia, że mamy ochotę na następną porcję ? Nie może jej zabraknąć na żadnym świątecznym stole. A ten musi być pierwszorzędnej jakości, w końcu to sałatka na świąteczny stół. W mojej sałatce jarzynowej jest też musztarda.