Faszerowane jajka z musztardą Składniki: 5 jaj wiejskich ugotowanych na twardo 1 łyżka majonezu 3 łyżki mielonego białego sera 1 łyżka musztardy miodowej Develey sól pieprz 1 łyżka posiekanego szczypiorku do posypania Wykonanie: Myślę, że szczególnie w okresie świątecznym lubimy sięgać po takie przepisy, które można przygotować szybko, a przy okazji będą smaczne i będą się pięknie prezentowały na naszym świątecznym stole. Uwielbiam nieskomplikowane dania, do których potrzebujemy tylko kilku prostych składników, a na dodatek nie wymagają one spędzenie zbyt długiego czasu w kuchni. Jajka kroimy na pół, delikatnie wyjmujemy z nich żółtka.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/03/faszerowane-jajka-z-musztarda.html