Składniki: Ciasto: - 0,5 margaryny - 0,75 szklanki cukru - 7 łyżek wody - 2 łyżki kakao - 0,5 cukru waniliowego - 3 jajka - 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia - 2,5 szklanki mąki - 0,5 kg sera białego - 0,5 kostki margaryny - 0,5 szklanki cukru - 1 łyżka budyniu śmietankowego - zapach cytrynowy - 3 jajka - Na wierzch zetrzeć ciasto na tarce o grubych oczkach. - Ser i margarynę przekręcić przez maszynkę, dodać cukier, dodać budyń, kilka kropel zapachu cytrynowego i żółtka. - Białka ubić na sztywno i wymieszać delikatnie z serem. Sposób wykonania: - Margarynę, cukier, wodę, kakao i cukier waniliowy zagotować i ostudzić do lekko ciepłego. Jedną zamrozić a drugą wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.