Ciasto znakomicie sprawdzi się na święta i zrobi wrażenie na gościach Składniki: Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy na sztywną pianę. Masło ucieramy na puszystą masę oraz stopniowo dodajmy po łyżce budyń, na koniec wsypujemy kawę mieloną i kakao. Dobrze schłodzoną śmietankę ubijamy na sztywną pianę z cukrem pudrem i powoli wlewamy zimną żelatynę. Zawiesinę wlewamy na wrzące mleko i gotujemy budyń oraz odstawiamy do wystygnięcia. Masę śmietanową wykładamy na rogaliki i przykrywamy drugim blatem biszkoptowym. Puszysty biszkopt przełożony masą czekoladowo - kawową, rogalikami seven days i masą śmietanową, polany czekoladą. Ciasto wstawiamy w zimne miejsce najlepiej na całą noc. Do masy wsypujemy przesianą mąkę, kakao i proszek do pieczenia oraz delikatnie mieszamy łyżką.