Pisto manchego, czyli warzywa po hiszpańsku - przepis z filmem

Agata
Obiad
20.03.2018 17:17
Pisto manchego, czyli warzywa po hiszpańsku - przepis  z filmem

Dziś zapraszam Was na nieco odmienny wpis, mianowicie będzie to wpis z małym bonusem, w postaci filmu, w którym gotuję dla Was z marką Poltino. klik możecie zobaczyć relację w wizyty w zakładzie przetwórstwa, który znajduje się w Leżajsku. Tutaj -możecie zobaczyć relację w wizyty w zakładzie przetwórstwa, który znajduje się w Leżajsku. Pisto manchego, warzywa po hiszpańsku Składniki: 1 opakowanie leczo Poltino 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 1 szklanka gęstego przecieru pomidorowego oliwa z oliwek do smażenia 1/2 łyżeczki kuminu sól czarny pieprz 20 minut Ostatnio wspólnie z Poltino nagraliśmy film, w którym przygotowuję jedno z moim ulubionych dań, czyli hiszpańskie pisto manchego.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/03/pisto-manchego-przepis-z-filmem.html