Tutaj link do sklepu: http://www.sklepbezglutenowy.com.pl/ Do poszczególnych produktów przejdziecie klikając w odpowiednie składniki poniżej 🙂 składniki - 75 g kaszy jaglanej + 180 ml gorącej wody i szczypta soli - 3 pieczarki - 1 podsmażona wcześniej cebula - 1 łyżka siemienia lnianego + 3 łyżki gorącej wody - 1 – 2 łyżeczki przyprawy do kurczaka - 2 łyżki mąki z ciecierzycy - bezglutenowa bułka tarta do obtoczenia Sprawdź najnowsze przepisy - Roślinne źródła witaminy D – dowiedz się, co jeść, aby uzupełnić jej poziom w organizmie - FIT Malinowa chmurka bez pieczenia – niskokaloryczne ciasto! - CHURROS w dwóch wersjach! Churros z piekarnika i smażone – przepis - Wegańska Wigilia i wegańskie Święta – 12 sprawdzonych przepisów bez mięsa, bez nabiału i bez jajek - Jak zrobić sos serowy? Przepis na sos serowy z cheddara - Jak i na co stosować sok z kapusty? Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik). Dodatkowo: - bułki bezglutenowe do hamburgerów INCOLA - ulubione warzywa (pomidor, ogórek, cebula, sałata lodowa lub kapusta pekińska) - sos (u mnie jogurt sojowy + czosnek, sól, ostra papryka) przygotowanie - Do garnka daj opłukaną wcześniej kaszę jaglaną. - Burgery zawiń w papier do pieczenia i piecz 20 minut w 180 stopniach Celsjusza. Burgery zawiń w papier do pieczenia i piecz jeszcze przez około 20 minut. Produkty są wysokiej jakości i nigdy się na nich nie zawiodłam 🙂 🙂 Jeśli zależy Ci na tym, aby Twoje dania były bezglutenowe, to świetnie trafiłeś! Dolną część posmaruj sosem, następnie połóż kapustę pekińską/sałatę lodową, a na nią cebulę. - Siemię lniane zmiel i wymieszaj z 3 łyżkami gorącej wody.