Składniki: - 1 mix sałat z roszponką - 1 kulka sera mozzarella - 5 pomidorków koktajlowych czerwonych - 5 pomidorków koktajlowych żółtych - 1 papryka czerwona - 1 ogórek surowy - 4 kolby kukurydzy- mini marynowana w occie winnym Ole! - 1 mix sałatkowy Italia Helio - 10 g morwy białej suszonej Helio Sos: - łyżeczka Oliwy z Oliwek Stovit - 1 łyżka soku z cytryny - 1 łyżeczka miodu - 0,5 łyżeczki ziół prowansalskich - sól morska Stovit - pieprz świeżo zmielony Stovit Wykonanie: Do miski przekładamy sałatę, pokrojoną w paski mozarelle, paprykę, ogórek, pomidorki oraz mini kolby kukurydzy pokrojone na kawałeczki. Dzięki uprzejmości Firmy Ole, Helio oraz Stovit po raz kolejny dostałam przesyłkę z pysznymi produktami, które pozwoliły przygotować tą wiosenną sałatkę. Doskonale sprawdzi się zarówno na pyszną kolację jak i na imprezowym stole.