Dania z resztek jak z restauracji

Agnieszka
Obiad
08.03.2018 9:08
Dania z resztek jak z restauracji

Kurczak po wietnamsku – to genialne prosty pomysł na to, co można zrobić z resztek jedzenia, a dokładnie z kurczaka – pieczonego albo z rosołu. W rzeczywistości są pyszne, ale tanie jak barszcz – bo powstały z resztek jedzenia w domowej kuchni. Wykwintny sposób na resztki jedzenia – a konkretnie mięso z gotowanego kurczaka, które normalnie je się za karę, albo wcale. Wygląda i smakuje jak dobre ciastko z cukierni, kto by przypuszczał, że powstała z resztek jedzenia. Poznajcie i zacznijcie gotować – pięć dań z resztek, których nie powstydziłby się żaden szef kuchni. Wyglądają fantastycznie – jak dania, za które w restauracji trzeba by sporo zapłacić – i tak też smakują. Te przepyszne włoskie pierogi, w których można się zakochać, są wypełnione resztkami jedzenia z lodówki. Ta zupa pho to dowód na to, że z pieczonego kurczaka nic nie powinno się marnować. Kluczem do sukcesu jest idealne ciasto – chrupiące i smaczne – takie samo jak na pizzę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://niedzielnykucharz.pl/5-dan-z-resztek-jedzenia-jak-z-restauracji/