Owsianka marchewkowa, jak ciasto marchewkowe

Agata
Śniadania
08.03.2018 10:14
Owsianka marchewkowa, jak ciasto marchewkowe

Enjoy INGREDIENTS (2 servings): - 1 C porridge oats (100g) - 1 large, finely grated carrot (about 100g) - 3 C unsweetened vegan milk(for ex. sesame milk or almond milk or hazelnut milk) (750ml) - 2 tbsp date syrup or maple syrup - 1 tbsp chopped walnuts - 1 tbsp raisins - 1 tbsp shreded coconut flakes - 1 flat tsp cinnamon - 1/2 tsp dried ginger - pinch of nutmeg - pinch of salt PREPARATION: Place all ingredients in a saucepan and bring to a boil. Cook for 10 minutes, stirring occasionally. SKŁADNIKI (2 porcje): - 1 szklanka płatków owsianych (100g) - 1 duża, drobno starta marchewka (ok. 100g) - 3 szklanki niesłodzonego mleka roślinnego (np. mleka sezamowego , migdałowego, laskowego) (750 ml) - 2 łyżki syropu daktylowego lub klonowego - 1 łyżka posiekanych orzechów włoskich - 1 łyżka rodzynek - 1 łyżka wiórek kokosowych - 1 płaska łyżeczka cynamonu - 1/2 łyżeczki suszonego imbiru - szczypta gałki muszkatołowej - szczypta soli PRZYGOTOWANIE: Receptura składa się z podobnych składników, ale występują one tym razem w roli śniadaniowej owsianki, w której chciałam odtworzyć smak ciasta. The recipe consists of similar ingredients, but they occur this time as a breakfast porridge in which I wanted to recreate the taste of the cake. Its a warm, filling and very tasty option to start the day. Smacznego The inspiration for this recipe was carrot and this carrot cake, which I love.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://foodpornveganstyle.blogspot.com/2018/03/owsianka-marchewkowa-jak-ciasto.html