Składniki: - puszka masy krówkowej o smaku kakaowym (ok. 460 g) - śmietanka 30% - 400 g - żelatyna - całe opakowanie 60 g - żurawina suszona słodzona - paczka 150 g - galaretka o smaku owoców leśnych 2 szt - herbatniki maślano-kakaowe ok. 15 szt - forma 28x23 cm 1. Wylewamy na nie masę i całość wkładamy do lodówki, by ciasto szybko stężało. Wylewamy na nie masę i całość wkładamy do lodówki, by ciasto szybko stężało. Gdy galaretka zacznie tężeć wylewamy ją na gotowe ciasto. Gdy galaretka zacznie tężeć wylewamy ją na gotowe ciasto. 4. Galaretki przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu w jednym garnku. 4. Galaretki przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu w jednym garnku. Do masy krówkowej wlewamy rozpuszczoną, jeszcze ciepłą żelatynę i dokładnie miksujemy. Do masy krówkowej wlewamy rozpuszczoną, jeszcze ciepłą żelatynę i dokładnie miksujemy.