Miłej niedzieli 🙂 Składniki: 4 kromki chleba tostowego 1/2 banana 2 jajka klasy M 1 łyżeczka cukru waniliowego z prawdziwą wanilią 1 łyżka mleka około łyżki masła cukier puder – u mnie trzcinowy do nabycia w sklepie Eko-Młociny Bananowe tosty najlepiej smakują w towarzystwie ulubionej herbaty. Smażymy na złoto na maśle, ostrożnie obracamy na drugą stronę. Dziś zapraszam Was na bananowe tosty we francuskim stylu (na słodko). Ja polecam Wam herbatę z dodatkiem limonek w syropie do nabycia w Eko-Młociny. Bananowe tosty we francuskim stylu (na słodko) oprószamy trzcinowym cukrem pudrem. Plasterki banana układamy na dwóch kromkach tostowych, każdą przykrywamy drugą kromką tworząc kanapki. Takie tosty na pewno posmakują wszystkim, którzy uwielbiają słodycz bananów.