Gołąbki bez zawijania

Karol
Obiad
01.02.2018 9:04
Gołąbki bez zawijania

Łącznie: 1 godz. Gołąbki bez zawijania Potrzebne składniki 800 g kapusty 500 g mięsa mielonego 0,5 szklanki ryżu niegotowanego 2 łyżki kaszy manny 3 jajka 1 cebula 2 ząbki czosnku 200 ml przecieru pomidorowego 500 ml bulionu warzywnego 1 łyżka mąki sól (pieprz, bazylia) masło i olej do smażenia Sposób wykonania Cebulę siekamy drobno i podsmażamy na maśle, dodajemy czosnek i bazylię. Gołąbki bez zawijania wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Gotujemy 30 min. na małym ogniu w trakcie po 10 minutach dodając przecier pomidorowy. Smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor. Robi się je o wiele szybciej niż tradycyjne gołąbki, tak więc kolejny przepis dla leniwych. Nic prostszego jak zrobić gołąbki bez zawijania w pysznym pomidorowym sosie. Pod koniec gotowania zagęszczamy sos łyżką mąki rozprowadzoną w połowie szklanki wody.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kosapopatelni.pl/golabki-bez-zawijania/