Tost z salami i papryką: 4 kromki chleba tostowego 4 plasterki salami 4 plasterki oscypka kawałek papryki 1 mały ogórek kiszony ketchup Przygotowanie: Tosty z mozzarellą i pomidorami: Mozzarellę pokroić na plasterki, ułożyć na chlebie. Tosta zapiec w tosterze. Tosty z salami i papryką: Plasterki sera oraz salami ułożyć na chlebie. Tosta zapiec w tosterze. Tosty z pastą serowo – orzechową: Wykonać pastę serowo – orzechową (Przepis na blogu). Składniki: I. Tost z mozzarellą i pomidorami: 4 kromki chleba tostowego 125 g sera mozzarella w kulce 4 suszone pomidory kilka oliwek II. Mi najbardziej smakują tosty z pastą orzechowo-serową, natomiast mój mąż zdecydowanie wybiera tą z salami. Tost z pastę orzechowo-serową i pieczarkami: ½ pasty orzechowo-serowej (Przepis) 100 g pieczarek III. Paprykę i ogórka pokroić w małą kostkę i wyłożyć na salami. Farsz z pieczarek wyłożyć na pastę.