Wszyscy zajadają się wątróbkami z jabłkiem, a ja uwielbiam wątróbki z dużą ilością cebuli czerwonej, smażoną z pieczarkami z dodatkiem miodu Składniki na 2 porcje: 400g wątróbek drobiowych, 1 duża cebula czerwona (około 120g), 300g pieczarek, 2 łyżki miodu, 1/2 łyżeczki tymianku, sól i pieprz wg smaku, 1 łyżka ulubionego tłuszczu do smażenia. Wiem, że wątróbki drobiowe nie wyglądają zbyt apetycznie na zdjęciach, ale chcę podzielić się z Wami tym przepisem, ponieważ naprawdę jest godny uwagi. Podałam z frytkami z batatów i surówką z roszponki i kiwi.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.smakiarmine.pl/przepisy-wytrawne/watrobki-drobiowe-z-pieczarkami-i-miodem/