Składniki (blaszka o wymiarach 23/33 cm): biszkopt: gotowa mieszanka do biszkopta POLSKIE MŁYNY, jajka 4 szt, woda ok. 4 łyżki, warstwa jogurtowa: jogurt naturalny 3 szklanki, galaretka truskawkowa 2 opakowania, cukier puder 4 łyżki, woda 1 szklanka, mus truskawkowy: truskawki mrożone 1 kg, cukier 4 łyżki, galaretka truskawkowa 2 opakowania, żelatyna 1,5 łyżeczki bita śmietana: śmietanka 30% 330 ml, śnieżka w proszku 2 opakowania, dodatkowo: starta czekolada mleczna do ozdoby, Sposób przygotowania: Biszkopt: Gotową mieszankę POLSKIE MŁYNY, wsypujemy do garnka, dodajemy jajka i wodę. Bita śmietana: Śmietankę ubijamy na sztywno, następnie dodajemy śnieżkę w proszku i miksujemy do połączenia składników. Truskawki wkładamy do garnka, stawiamy na palnik i gotujemy do momentu aż będą miękkie i zaczną się rozpadać. Całość miksujemy przez 4-7 min, aż powstanie gładka konsystencja. Ciasto pieczemy bez termoobiegu w temp. 180-190 st. C przez 30-40 min. Następnie owoce miksujemy blenderem na gładki mus. Warstwa jogurtowa: Galaretki rozpuszczamy w jednej szklance gorącej wody i odstawiamy. Następnie do jogurtu stopniowo dodajemy tężejącą galaretkę i miksujemy.