Sposób przygotowania: (duża porcja dla gości) - 1 pierś z kurczaka - 3 zupki chińskie o smaku kurczaka (najlepiej vifon złoty kurczak) - 1 por - 1 czerwona papryka - 4-5 ogórków konserwowych - kukurydza w puszce - 2 ząbki czosnku (lub czosnek granulowany) - sól - pieprz - vegeta lub przyprawa do kurczaka - ok. 4 łyżki majonezu 1. Miski z zupkami przykrywamy talerzykami i czekamy aż makaron wchłonie całą wodę 2. Kurczaka kroimy w kostkę, oprószamy przyprawami i smażymy na rozgrzanej patelni z olejem 3. W osobnej miseczce mieszamy 4 łyżki majonezu z solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym (lub przepuszczonym przez praskę).
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.knurr.pl/2017/12/saatka-sylwestrowa-z-zupek-chinskich-i.html