Pozostali mam nadzieję, że tak jak ja będą się powoli do niego przekonywać 🙂 Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 8 sztuk Składniki: ½ bagietki (około 12 – 16 cm) 60 – 70 g sera pleśniowego 1 pomidor kawałek masła zioła prowansalskie, oregano Przygotowanie: Bagietkę pokroić na 8 małych kawałków. Coraz chętniej sięgam po ser pleśniowy, ale jak na razie jestem wstanie zjeść go jedynie na ciepło i o dziwo nie przeszkadza mi jego zapach:) Piec na papierze do pieczenia przez 10 – 15 minut w 130 stopniach (do czasu, aż ser się rozpuści). Ułożyć na bagietce kawałki pomidora, a na niego kawałki sera pleśniowego.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kuchniawedwoje.pl/bruschetta-serem-plesniowym/