Pasztet gryczany z mięsem mielonym

Anna
Śniadania
27.11.2017 22:30
Pasztet gryczany z mięsem mielonym

Zmielone mięso wymieszać z ugotowaną kaszą,dodać podsmażone pieczarki z cebulą - doprawić do smaku solą,pieprzem oraz czubrycą czerwoną,dodać jajka - wymieszać. Składniki: - 1/2 kg mięsa mielonego wieprzowego - 1 szklanka kaszy gryczanej niepalonej - 20 dag pieczarek - 2 średnie cebule - 2 jajka - sól,pieprz - czubryca czerwona Dodać pokrojone w plasterki i oczyszczone pieczarki i całość chwilę poddusić.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://jaworskaanna7.blogspot.com/2017/11/pasztet-gryczany-z-miesem-mielonym.html

Niespełnione zdolności kulinarne

Anna