Mini roladki z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami suszonymi

Katarzyna
Obiad
30.06.2016 15:59
Mini roladki z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami suszonymi

pojedyncze piersi z kurczaka (około 500-600 gram) 150-200 gram szpinaku mały słoiczek suszonych pomidorów Przyprawy do kurczaka:czosnek niedźwiedzi sól, pieprz, słodka papryka Przyprawy do szpinaku:sól pieprz 1 ząbek czosnku W międzyczasie przygotować szpinak: podgotować około 5 minut ze zmiażdżonym czosnkiem, solą i pieprzą do smaku. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec w temperaturze 220-230 stopni przez 30 minut.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://tradycyjnakuchnia.blogspot.com/2016/06/mini-roladki-z-kurczaka-ze-szpinakiem-i.html