Przygotowanie zajmuje zaledwie 20 minut, a smakuje wyśmienicie 1 kg sera z wiaderka 4 jajka 1 szklanka cukru 200 ml mleka 3 budynie waniliowe 200 g masła 100 g masła 6 łyżek cukru 5 łyżek kakao 3 łyżki mleka 1 łyżka mleka w proszku około 300 g herbatników W garnku rozpuszczamy masło z cukrem. W rondelku rozpuszczamy masło, mleko, cukier i kakao i mleko w proszku oraz polewę wykładamy na herbatniki. Do ciepłego, ale nie gorącego masła dodajemy ser z wiaderka i jajka oraz mieszamy na jednolitą konsystencję. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia, układamy herbatniki, wykładamy połowę gorącej masy serowej oraz przykrywamy drugą warstwę ciastek.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.obzarciuch.pl/2017/11/sernik-gotowany-w-20-minut.html