Tabbouleh / 2 porcje Składniki: 1/3 szklanki kaszy kuskus 1 pomidor rzymski 1/4 ogórka zielonego kilka gałązek natki z pietruszki 2 łyżeczki soku z cytryny 1 łyżeczka oliwy z oliwek sól do smaku Składniki: Kaszę kuskus przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Oliwę z oliwek mieszamy z sokiem z cytryny i solą. Natkę z pietruszki siekamy i dodajemy do kaszy z warzywami. Orzeźwiająca, doskonale komponuje się z mięsnymi daniami, a latem to najlepszy posiłek! Kuskus to jedna z moich ulubionych kasza. Polecam także inne przepisy z kuskusem :) Dzisiaj właśnie przygotowałam taką sałatkę na obiad, bogactwo witamin, samo zdrowie!
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2017/11/tabbolueh.html