Tosty francuskie na słono

Karol
Śniadania
26.10.2017 14:27
Tosty francuskie na słono

Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Tosty francuskie na słono wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Na 4 kromki chleba nakładamy po plasterku szynki, ćwiartce sera w plasterkach, dodajemy trochę posiekanego szczypiorku, pokrojonego w plastry pomidora i przykrywamy druga kromką. Potrzebne składniki 8 kromek chleba tostowego 4 plastry szynki 1 opakowanie sera pleśniowego camembert 1 pomidor trochę szczypiorku lub pora 2 jajka 3 łyżki mleka masło klarowane do smażenia sól (pieprz) Smażymy na maśle z obu stron na średnim ogniu do uzyskania złotej barwy. Dociskamy porządnie ręką nasze kanapki i trzymając porządnie z obu stron tak by się nie rozwaliło obtaczamy nasze kanapki w jajkach. Tosty francuskie na słono z dodatkiem szynki, sera pleśniowego, pomidora i szczypiorku.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kosapopatelni.pl/tosty-francuskie-slono/