bułki faszerowane mięsem i pieczarkami

Milena

Śniadania

06.10.2017 16:50

bułki faszerowane mięsem i pieczarkami

Składniki: 6 bułek 200 g mięsa mielonego 2 łyżeczki przecieru pomidorowego cebula 200 g pieczarek sól, pieprz, papryka ostra, pieprz ziołowy 150 g sera żółtego Przygotowanie Ścinam wierzchy bułek i wydrążamy miąższ. Przepis na pyszne bułki faszerowane mięsem i pieczarkami to sposób na reanimację nieco czerstwego pieczywa. Posiekaną cebulę podsmażamy z mięsem mielonym i pieczarkami pokrojonymi w kostkę. Bułki ustawiamy na blaszce i posypujemy startym serem żółtym.

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://e-przepisykulinarne.pl/2017/10/bulki-faszerowane-miesem-i-pieczarkami/