Powidła Śliwkowe z Rumem ORZECH - 20 dag sera białego - 1 łyżka cukru trzcinowego - 1 laska wanilii - kakao do posypania lub czekolada PRZYGOTOWANIE: Z ciasta francuskiego wycinam koła tak by zmieściły się do foremek na babeczki. Zapraszam do odwiedzenia FP ORZECH. oraz do wzięcia udziału w- KONKURS Gotowaniepatki SKŁADNIKI: - 400 g ciasta francuskiego na 10 babeczek - 10 łyżek Pyszne babeczki z ciasta francuskiego , faszerowane powidłami śliwkowymi z rumem ORZECH oraz serem białym. Zapraszam do odwiedzenia FP ORZECH. oraz do wzięcia udziału w- KONKURS Gotowaniepatki Z ciasta wycinam paseczki i robię kratkę. Piekę ok 35 min w 160 stopniach.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://gotowaniepatki.blogspot.com/2017/03/babeczki-z-powidami-i-biaym-serem.html