Ziemniaczki podałam na pięknej desce, którą nabyłam w sklep10x.pl Składniki: (ilość w zależności od wielkości patelni, u mnie mała) - kilka ugotowanych wcześniej ziemniaków (twardsze, nie rozpadające się) - około 2 łyżek oleju rzepakowego – u mnie Woj-len - ulubiona mieszanka ziół – u mnie Zioła Małgorzaty - słodka czerwona papryka do smaku - mały kawałek żółtego sera typu gouda - posiekana zielona pietruszka do podania Przygotowanie: Ziemniaczki kroimy na ćwiartki (użyłam ziemniaków, które zostały mi z obiadu). Polecam Wam takie szybkie chrupiące ziemniaczki z ziołami i serem przygotowane w kilka chwil na patelni. Dziś pomysł na chrupiące ziemniaczki z ziołami i serem (z patelni). Pyszne, szybkie, idealne zwłaszcza gdy nie wiemy co zrobić z ziemniakami, które zostały nam z obiadu.