Składniki: - Biszkopt: - 4 jajka - 4 łyżki cukru - 4 łyżki mąki pszennej - 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia - Pianka kokosowa: - 0,75 l kremówki 30% - 300 g czekolady białej - 1 puszka mleczka kokosowego bio * - 200 ml mleka - 2 szczypty aromatu kokosowego w proszku - 7 łyżeczek żelatyny - 0,5 szkl gorącej wody - płatki migdałów Biszkopt: Białka ubić na sztywno z cukrem. Odłożyć na 2-3 godziny lub na całą noc do lodówki by masa stężała. Masę przelać do formy 33*24 cm na dnie wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównać i piec w 180 stopniach około 25 minut. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać przez sitko, stopniowo dodawać do masy i ubijać na najwolniejszych obrotach lub wymieszać silikonową łopatką. Zimną kremówkę z czekoladą ubijać na najwyższych obrotach około 5 minut. Jeśli mleko kokosowe będzie z wierzchu twarde przełożyć całość do naczynia i zmiksować blenderem na gładko.