Znakomicie sprawdzi się na kolację i do wędliny około 500 g fasoli szparagowej masłowej 1 duży pomidor 1 puszka kukurydzy konserwowej 1 zielona papryka 5 łyżek śmietany 12% sos sałatkowy ziołowo - koperkowy sól i pieprz Fasolkę myjemy, obieramy, kroimy na 2 - 3 cm kawałki i gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. W międzyczasie śmietanę mieszamy z sosem sałatkowym i doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Warzywna sałatka warstwowa z fasolką szparagową, pomidorem, kukurydzą, papryką i sosem śmietanowym. Na dno miski wykładamy fasolkę szparagową, rozsmarowujemy 1/2 sosu śmietanowego.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.obzarciuch.pl/2017/07/saatka-warstwowa-z-fasolka-szparagowa.html