Na jeden upieczony i ostudzony placek nakładamy polowe masy budyniowej, przykrywamy drugim plackiem, który należy najpierw posmarowac przestygniętym kajmakiem, nastepnie nałożyć drugą połowę kremu budyniowego. Gdy budyń będzie już zimny, wtedy musimy utrzeć masło na puszystą i kremową masę, a następnie dodajemy do niego po jednej łyżce zimnego budyniu. Warstwa kajmakowa: Masę kajmakową z puszki podgrzewamy na małym ogniu w rondelku. Ciasto Snickers - przepis krok po kroku Wykonanie: Warstwa orzechowa: Na rozgrzaną patelnię nakładamy tłuszcz, cukier, miód i orzechy. Na jedna czesc ciasta wylać gorącą warstwę orzechową i upiec razem z pozostałymi. Warstwa budyniowa: W garnku gotujemy szklankę mleka z kawą, cukrem i cukrem waniliowym. Tym razem nie jest to zwykły Snickers, lecz z dodatkiem pysznej kawy smakowej TeaRebels. Ciasto: Mąkę przesiać na stolnicę i posiekać z masłem (ewentualnie margaryną). Ogólnie to kawy nie musiałabym nawet pić, ponieważ na mnie nie działa. Jej piękny aromat nadaje świetnego akcentu w cieście oraz w masie budyniowej. Jeżeli nie mamy trzech takich samych rozmiarów foremek to pieczemy po prostu jedno ciasto za drugim. Na to nakładamy placek z warstwą orzechową.