mascarpone mąka mielone mięso miód musztarda na słono naleśniki nutella obiad orzechy owoce pieczarki pieczywo pizza płatki owsiane polędwiczki pomarańcze pomidory przekąska pulpety racuchy ryba ser serek wiejski słodkie student szpinak śliwki śniadanie święta tort tortilla warzywa wegetarańskie wielkanoc wiosna z piekarnika zdrowe zupa sobota, 1 lipca 2017 Powidła agrestowo-truskawkowe Coś co bez cukru nie mogło by się obejść ;). A na przetwory czas najwyższy, bo to już resztki truskawek, więc korzystajmy póki możemy ;) Więcej informacji na stronie: www.uczymyjakslodzic.pl Składniki 2 kg agrestu (u mnie czerwony) 2 kg truskawek 0,5 kg cukru królewskiego Agrest i truskawki pozbawić ogonków i szypułek. Etykiety babka banan burgery chleb ciastka ciasto czekolada deser drożdżówka feta glaaretka gulasz jabłka jabłko jogurt kakao kalafior kasza kiwi krakersy krem śmietankowy kurczak makaron maliny mandarynka.